Інформація відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сокальської міської




     З 23-27 травня 2022 адміністраторами відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сокальської міської ради Львівської області (далі-відділ «ЦНАП») надавались адміністративні послуги  суб’єктам звернень  соціального характер згідно затвердженого переліку. Всього надано  45 адміністративних послуг, зокрема:

надання різних вид допомог - 28, в тому числі допомоги  на проживання внутрішньо переміщеним особам - 15;

видача довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи -16;

оформлення субсидії - 1.

     Відновлено прийом громадян з надання адміністративних послуг з питань архітектури та містобудування.

 За звітний період зареєстровано на теренах м. Сокаль 13 внутрішньо переміщених осіб та внесено запис вибуття з територіальної громад щодо 10 осіб, які повернулись до своїх домівок.

Крім того  постійно надаються консультації працівниками відділу «ЦНАП» по всіх адміністративних послугах.

Проводиться організаційна робота щодо відновлення надання паспортних послуг.

     26 травня 2022 працівниками відділу «ЦНАП» оперативно на запит начальника Першого відділу Червоноградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки було оброблено інформацію щодо внутрішньо переміщених осіб (чоловіків віком від 18 - 60 років), які взяті на облік в громаді та не стали на  військовий облік у військкоматі.

    На підставі наказу Міністерства юстиції України №1871/5 від 11.05.2022  державного реєстратора  Ребрину Марію Романівну включено до переліку державних реєстраторів, якими в умовах воєнного стану проводиться державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

За звітний період державним реєстратором юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відділу» ЦНАП» було зареєстровано 3 нових ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ, зокрема:

     ФГ « АГРО ЄВА 2022 »  місцезнаходження с. Свитазів,

     голова ФГ - Семенюк Мирослав Степанович;

     ФГ « КНЯЖИЙ ДВІР- 2022 »  місцезнаходження с. Княже,

     голова ФГ-Схабюк Володимир Володимирович;

     ФГ « Шевчука Володимира Петровича » місцезнаходження  с. Угринів,

     голова ФГ-Шевчук Володимир Петрович.

Крім того здійснено 13 реєстраційних дій по юридичним особам та ФОПам, внаслідок яких надійшли кошти в розмірі 5 450грн.