Щотижнева інформація відділу земельних ресурсів та екології




  1. Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» у партнерстві з SKL International у рамках проекту «Спроможна громада наближає Перемогу», Шведсько-український проєкт «Підтримка децентралізації в Україні» 24.06.2022 року о 14:00 відбувся онлайн-захід на тему: «Сімейне фермерство – основа економіки громад» на базі Платформи «Економіка та інвестиції», в якому прийняли участь працівники відділу земельних ресурсів та екології Сокальської міської ради.
  2. 27 червня відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території, інфраструктури, архітектури та будівництва щодо розгляду земельних питань, котрі розглядатимуть на черговому засіданні сесії Сокальської міської ради.
  3. Працівники відділу земельних ресурсів та екології Сокальської міської ради прийняли участь в громадських обговореннях щодо внесення змін в детальний план територій с. Тартаків.
  4. Працівниками відділу земельних ресурсів та екології була організована участь аграріїв Сокальської міської ради в науково-практичному семінарі «Науково-технологічні засади в сучасних організаційно-економічних умовах агропромислового виробництва», де представлятимуть наукові досягнення у селекції та технологіях зернових і технічних культур на демонстраційному полігоні інституту (інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН в с. Оброшине, вул. Грушевського, 5).
  5. Відділом земельних ресурсів та екології Сокальської міської ради були розглянуті заяви жителів м. Сокаль та смт. Жвирка з виїздом на місце.