Літературно-мистецькому об'єднанню "Колос" - 65 років!



З нагоди ювілею та виходу чергового альманаху "Соколиний край" в Сокальській публічній бібліотеці пройшла урочиста академія.

Поетів привітали численні шанувальники поетичного слова. А також - від відділу культури міської ради - Володимир Піхоцький, від Будинку дитячо-юнацької творчості - Марія Поліщук, від музею "Людина. Земля. Всесвіт" - Наталія Покотюк та багато інших.

Голова ЛМО "Колос" Любов Бенедишин розповіла про роботу над альманахом, його розділи, у які увійшли кращі твори наших земляків...

Своїми роздумами поділилися, а також прочитали поезію Володимир Полянчук, Іван Гентош, Любов Бенедишин, Лідія Гій, Леонтій Литвин, Зоряна Монашинська, Світлана Мельничук, Віра Олеш, Надія Самсін, Любов Уманська, Галина Хохонь та ін...

Більш детально - читайте у часописі "Голос з-над Бугу".

Василь Сорочук, головний редактор часопису "Голос з-над Бугу"


Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.