ВК «Датський Текстиль» братиме участь в Чемпіонаті України з волейболу серед команд Першої ліги



В ході турніру наші спортсмени гратимуть із волейболістами з Донеччини, Києва, Черкас, Рівного, Ужгорода, Івано-Франківщини і Буковини.

Вже багато років підприємство «Датський Текстиль» суттєво підтримує ігрові види спорту у Сокалі. Волейбольна та футбольна команди «Датського Текстилю» є призерами всеукраїнських та обласних змагань.

У неділю, 2 жовтня, футболісти «Датського Текстилю» проведуть стартовий матч фінального етапу першої ліги області. А наприкінці листопада запланований старт ігор Першої ліги України з волейболу, в якому і братиме участь «Датський Текстиль».

Нагадаємо, в 2020 році ВК «Датський Текстиль» виграв срібні медалі другої ліги України, в 2021 – наші волейболісти стали переможцями групи і мали реальні шанси виграти медалі вже Першої ліги і здобути путівку до Вищого дивізіону, однак фінальний етап Першої ліги так і не відбувся через війну...

В Чемпіонаті України з волейболу сезону 2022/2023 виступатимуть 9 команд. Змагання пройдуть в одне коло і складатимуться з трьох з’їздних турів.

Відзначимо досить широку, незважаючи на воєнні дії, географію учасників першої волейбольної ліги: від Бахмута до Ужгорода...

 

Склад учасників першої ліги України сезону 2022/2023:

 


Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.