Сьогодні - День вчителя!



Щорічно - в першу неділю жовтня - в Україні відзначається День вчителя.

Дорогі освітяни Сокальщини!

Прийміть найкращі вітання з нагоди професійного свята!

Справжній вчитель – це покликання душі, це щоденна  невтомна праця.  Завдяки повсякденній та відданій   праці вчителів виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї країни, які стають гордістю нашого міста.

Цьогоріч свято освітяни відзначають в нелегкий час, коли ворог атакує нашу землю, знищує школи, садочки. Але попри все, не здолати  українську школу, українську освіту.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки їхній мужності діти у всіх навчальних закладах Сокальщини продовжують вчитися. Десятеро освітян Сокальщини мобілізовані і нині несуть службу у зоні бойових дій. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, щоб підростало мудре, патріотичне покоління.

Вклоняюся всій освітянській спільноті Сокальщини за згуртованість. Навчальні заклади нашої громади стали тимчасовим домом для людей із зони бойових дій та для наших захисників.  Педагоги та вихователі готували, годували, організували у школах плетіння маскувальних сіток, виготовлення енергетичних батончиків для ЗСУ. Ви приклад справжніх патріотів України.

У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Щиро дякую педагогам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, високий професіоналізм,  життєву мудрість та бажаю міцного здоров`я, творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів!

Будьмо сильними! Будьмо успішними! Будьмо разом!

 


Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.