В Сокалі проходить сесія міської ради



Проект порядку денного XХVІІ сесії Сокальської міської ради VIII скликання передбачає понад 30 питань.

В проекті для розгляду запропоновані наступні питання порядку денного:

Назва рішення Доповідач
  Про затвердження порядку денного XХVІІ сесії Сокальської міської ради VIII скликання Касян С.В.
Сидор І.П.
  Фінансове управління, Програми  
  Про виконання бюджету Сокальської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року Ковальчук В.В.
  Про внесення змін до показників бюджету Сокальської міської територіальної громади на 2022 рік Ковальчук В.В
  Про внесення змін до  Програми підтримки та розвитку установ охорони здоров’я у КНП «Сокальська РЛ» на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
  Про внесення змін до Програми забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення пільгової категорії населення Сокальської ТГ на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
  Про внесення змін до Програми фінансової підтримки громадської організації Благодійного Фонду «Карітас» – Сокаль на 2022-2025 роки» Огінський В.Б.
  Про внесення  змін до «Програми фінансової підтримки громадської організації Сокальської районної асоціації інвалідів на 2022-2025 роки» Огінський В.Б.
  Про внесення змін до Програми компенсації проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті Сокальської міської ради на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
  Про внесення змін до Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення військових частин Міністерства оборони України на 2022 рік Коцюба В.Є.
  Про внесення змін до «Програми проведення аудиту земельного банку та обліку земельних ділянок на території Сокальської міської ради на 2022 рік» Луговська О.А.
  Про  затвердження старости Тартаківського  старостинського округу Сокальської міської ради Львівської області Касян С.В.
 
  Відділ житлово-комунального господарства,
комунальної власності, транспорту та благоустрою
 
  Про оптимізацію Комунального підприємства Сокальської міської ради «Сокальтеплокомуненерго» Коцюба В.Є.
  Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сокальської міської територіальної громади об’єктів окремого  індивідуально визначеного майна Коцюба В.Є.
  Про взяття на баланс Сокальської міської ради Львівської області транспортного засобу (гуманітарної допомоги) та передача в оперативне управління  Комунальному некомерційному підприємству «Сокальська районна лікарня» Сокальської міської ради Львівської області Коцюба В.Є.
  Відділ архітектури та містобудування  
  Про виготовлення   детального   плану  території з  метою визначення параметрів земельної ділянки для  обслуговування  комплексу  нежитлових будівель  по  вул.1-го Травня  в смт. Жвирка Червоноградського району Львівської області Харчун З.Є.
  Про   виготовлення   детального   плану  території з  метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі (магазину) по вул.Шевченка в с. Тартаків Червоноградського   району Львівської  області Харчун З.Є.
  Про  виготовлення   детального    плану  території з  метою визначення  параметрів земельної  ділянки необхідної  для  обслуговування  будівлі  КЗ «Сокальська дитяча школа мистецтв імені Віктора Матюка» по вул.Шептицького в м.Сокалі  Червоноградського  району  Львівської  області Харчун З.Є.
  Про  виготовлення    детального    плану  території з  метою визначення  параметрів земельної  ділянки для обслуговування  багатоквартирного житлового будинку по  вул.Яворницького, 10  в  м.Сокалі  Червоноградського  району  Львівської  області Харчун З.Є.
  Про    виготовлення   детального   плану  території з  метою визначення параметрів земельної ділянки необхідної для обслуговування нежитлових будівель /на території колишнього господарського двору по вул.Першотравнева в с.Суховоля Червоноградського району Львівської області Харчун З.Є.
  Про затвердження детального плану території для  визначення параметрів земельної ділянки для  влаштування  виробничого  підприємства по  вул. Яворницького  в  м. Сокалі  Червоноградського  району Львівської області Харчун З.Є.
  Про затвердження детального плану території для  обслуговування  спортивного майданчика по  вул. Б. Хмельницького  в  м. Сокалі Червоноградського  району Львівської області Харчун З.Є.
  Про затвердження детального плану території по  вул. Мазепи - вул. Петлюри в смт Жвирка Червоноградського  району Львівської області Харчун З.Є.
  Про затвердження детального плану території по вул.Яворницького в м.Сокалі Червоноградського району Львівської області  (II-а черга) Харчун З.Є.
  Відділ земельних ресурсів  
  Про відмову у наданні  дозволу на технічної документації щодо інвентаризації земель в умовах воєнного стану земельної ділянки орієнтовною площею 5,0000 га  ФГ «КНЯЖИЙ ДВІР – 2022» Луговська О.А.
  Про відмову у наданні  дозволу на технічної документації щодо інвентаризації земель в умовах воєнного стану  земельної ділянки орієнтовною площею 15,0000 га  ФГ «КНЯЖИЙ ДВІР – 2022» Луговська О.А.
  Про затвердження проєку землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів в с.Перв’ятичі на території Сокальської міської ради Червоноградського району Львівської області Луговська О.А.
  Про затвердження проєку землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с.Тартаків на території Сокальської міської ради Червоноградського району Львівської області Луговська О.А.
  Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з подальшою передачею в оренду в умовах воєнного стану на території Сокальської міської ради  
  Про розгляд депутатських запитів, звернень, заяв. Сидор І.П.
  Різне