Програма соціального захисту населення у Сокальській міській раді



Відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської ради на 2022-2025 роки передбачена виплата одноразової грошової допомоги особі, яка опинилась при певних обставинах на вирішення яких необхідно кошти.

 

          Право на одноразову грошову допомогу мають військовослужбовці, особи які мають статус учасника бойових дій, особи з інвалідністю  внаслідок війни, член сім’ї загиблого чи померлого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в забезпеченні оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, які опинилися при певних обставинах на вирішення яких необхідно кошти.

         Протягом 2023 року виплачено одноразову грошову допомогу на лікування 73 військовослужбовцям на загальну суму  506,0 тис.грн., до кінця року буде здійснено виплату ще 12 Захисникам України.

      Для отримання допомоги необхідно звертатись у відділ соціального захисту Сокальської міської ради за адресою: м.Сокаль, вул.Героїв УПА, 11 (3 поверх) з наступним пакетом документів:

        1.заява;

  1. копія паспортних даних;
  2. копія ідентифікаційного коду;
  3. документи, які підтверджують обставини на вирішення яких

            необхідні кошти;

  1. номер банківського розрахункового рахунку.