В Опільському і Савчині відбулись благодійні концерти



2 жовтня у Народних домах сіл Опільсько і Савчин Сокальської територіальної громади, в межах Мистецького проекту "Рідними шляхами - 2022" "Українські музи не мовчать", пройшли благодійно-мистецькі заходи.
 

В концертних програмах взяли участь Академічний інструментальний ансамбль "Високий замок" (керівник Андрій Яцків) та Заслужена артистка України Лілія Коструба.

Глядачі отримали насолоду від заходу та гучними оплесками зустрічали кожен музичний твір!

 

Під час заходів в селі Опільсько зібрано 6730 грн, в Савчині - 2750 гривень благодійних внесків. Кошти будуть передані нашим Героям - Збройним Силам України - 80 Окремій Десантно-Штурмовій Бригаді.
 
Проєкт реалізується Департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, Львівською національною філармонією, за підтримки Відділу культури Сокальської міської ради.

 
 

Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.