До уваги керівників, бухгалтерів підприємств, установ, організацій, фізичних осіб –підприємців!




Сокальське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області повідомляє Вас про те, що на підставі листа Міністерства фінансів України від 27.01.2021 р. № 11220-02-62/2362 та з метою недопущення порушень прав застрахованих осіб на своєчасне отримання пенсійних та соціальних виплат було впроваджено розрахунок та додатки до нього, що містять персоніфіковані відомості з типом «Звітний» як «Довідковий».

         Таким чином, відповідно до норм Порядку розрахунок до нього подається платником єдиного соціального внеску у разі необхідності призначення поза межами звітного періоду застрахованим особам пенсії або матеріального забезпечення, або страхових виплат та містять виключно інформацію по таких особах.

         Враховуючи вищенаведене, просимо вчасно здавати «Звітний» або «Довідковий» звіт, задля недопущення порушень прав застрахованих осіб на своєчасне отримання матеріального забезпечення.

         У разі відсутності звітних даних у розрахунковому періоді листка непрацездатності застрахованої особи, подана Вами заява-розрахунок буде відхилена.