Інформація щодо роботи відділу земельних ресурсів та екології




  1. 16 травня 2022 року за ініціативи Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» за підтримки Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) у партнерстві з ТОВ «Вкурсі Агро» та  ТОВ «БломІнфо-Юкрейн» пройшов практичний тренінг для землевпорядників щодо оформлення, підписання та реєстрації договорів оренди землі в умовах воєнного стану на базі Платформи «Сільський розвиток: земельні відносини»  за участі працівників відділу земельних ресурсів та екології                             Сокальської міської ради.
  2. Зареєстрований договір оренди: ФГ «Христина» на земельну ділянку несільськогосподарського призначення (ставок), яка розташована за межами населеного пункту с. Хоробрів, придбана на земельних торгах електронного аукціону площею 3,6355 га;

Крім того, також зареєстровано 23 договори оренди, та 4 договори суборенди земельних ділянок.

  1. Підписаний протокол про результати земельних торгів електронного аукціону земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 1,1600га, що розташована за адресою: Львівська область, м.Сокаль, вул. Героїв УПА.