Центр надання соціальних послуг допомагає одиноким громадянам



З метою проведення профілактичної роботи у сім’ях, які перебувають на обліку КУ ЦНСП Сокальської міської ради та такі, що опинилися у складних життєвих обставинах працівниками відділення соціальної роботи спільно з відділом «Служба у справах дітей» та представником поліції було здійснено черговий виїзд у с.Тартаків, с.Забужжя, с.Горбків та по м.Сокаль.

В рамках профілактичних виїздів з батьками  проведено профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства, неприпустимості порушення прав дітей.

19 жовтня працівниками вищевказаного відділення відвідано сім’ї з дітьми, які отримують державну соціальну допомогу при народженні дитини з метою контролю за цільовим використанням коштів. В ході роботи зафіксовано, що батьки раціонально використовують кошти: забезпечили дітей одягом та
взуттям, продуктами харчування,засобами гігієни, медичними препаратами, ліжко, візочком та ін.

Випадків нецільового використання коштів в даних родинах не виявлено. Усіх дорослих членів сім’ї проконсультовано щодо формування сімейного бюджету та розподілу обов’язків між членами сім’ї.

Протягом тижня фахівцями із соціальної роботи здійснювались планові відвідини сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, а також сім’ї де вчинено домашнє насильство.

Відділенням соціальних послуг за місцем проживання надано такі соціальні послуги:

  • перукаря - 63 (з них 2 ВПО);
  • швачки – 13 (з них 2 ВПО);
  • машиніста із прання – 11(з них 2 ВПО).