В неділю в Сокалі відбулось відразу два благодійних творчих заходів



В неділю, 30 жовтня, в Народному домі Сокаля відбувся благодійний концерт на підтримку 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, у якій захищають нашу Україну багато мешканців Сокальської громади.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять жителя смт. Жвирка, Володимира ТОМЧИШИНА, котрий загинув у російсько-українській війні.
 
Під час концерту було зібрано 5545 грн. доброчинних внесків. Кошти будуть передані на потреби 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.
 
Також відбулося нагородження переможців та призерів фотоконкурсу "Моя маленька Батьківщина", який організовувала Сокальська міська рада та відділу культури.
 
Ввечері біля костелу Римо-католицької церкви св. Михаїла в центрі Сокаля відбувся ще один благодійний концерт, цього разу із сокальчанами і гостями міста своїм талантом поділилися відомі львівські виконавці. Усі зібрані кошти організатори спрямовують на підтримку ДУК Правий Сектор.
 
Фото: благодійний концерт в Народному домі Сокаля
 
  
 
  

Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.