Надано одноразову матеріальну допомогу військовослужбовцям



Військовослужбовці - мешканці Сокальської територіальної громади, які отримали поранення під час несення служби, відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської ради на 2022-2025 роки, можуть отримати одноразову матеріальну допомогу.

Відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської ради на 2022-2025 роки, передбачена виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, мешканцям територіальної громади, які були спрямовані на забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та отримали поранення.

Станом 1 листопада виплачено одноразову допомогу 25 військовослужбовцям. Комісією з надання одноразової грошової допомоги особі, яка опинилась при певних обставинах, на вирішення яких необхідні кошти, прийнято рішення надати допомогу на лікування ще 6 Захисникам України.

Військовослужбовцям, які отримали поранення, для отримання допомоги необхідно звертатись у відділ соціального захисту Сокальської міської ради за адресою: м.Сокаль, вул.Героїв УПА, 11 (3 поверх).


Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.