Молодіжні спортивні ігри Львівщини



12 листопада, на базі Пустомитівських ліцеїв №2 та №1 відбулася фінальна частина Других молодіжних спортивних ігор Львівщини серед збірних команд територіальних громад (юнаки та дівчата 2006 року народження та молодші) з восьми видів спорту. Право позмагатись у фіналі здобули 8 команд ТГ, які напередодні стали найкращими у територіальних зонах «Захід» і «Схід».


На урочистому відкритті спортсменів, представників команд вітав начальник Управління молоді та спорту ЛОДА, за підтримки якої відбувалися змагання, Роман Хім‘як. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв.

Вражає георгафія представлених команд - було охоплено громади від Борині до Сокаля, від Яворова до Миколаєва. Загалом на різних етапах змагань взяло участь 20 колективів, понад 800 учасників.

Спортсмени Сокальської ТГ з шахів
Корчевський Володимир і Манянчин Максим вибороли почесне друге місце,а команда з волейболу третє!
Вітаємо переможців змагань та бажаємо наснаги для нових здобутків!


Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.