Оголошення про засідання архітектурно-містобудівної ради




10 липня 2023 року о 15.00 годині в приміщенні відділу архітектури та містобудування Сокальської міської ради за адресою м. Сокаль, вул. Тартаківська, 7 (2 пов.),  відбудеться засідання архітектурно-містобудівної ради №02-2023 в складі , затвердженому рішенням №1050 від 17.05.2023 року. На засіданні розглядатиметься проєкт містобудівної  документації на місцевому рівні, а саме:

  • проєкт внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території з метою визначення параметрів земельної ділянки для розташування та обслуговування тимчасових споруд для підприємницької діяльності на розі вул. Тартаківська та Шашкевича в м. Сокалі Червоноградського району Львівської області», виконаний ТзОВ «Центр планування територій»;

Членам архітектурно-містобудівної ради можна ознайомитись з проєктом містобудівної документації в паперовому варіанті в відділі архітектури та містобудування Сокальської міської ради, або звернутися на електронну пошту arch.sokal@gmail.com для отримання доступу до електронного варіанту документації.