Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації




Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

 

 

  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки (кадастровим № 4624885700:13:000:0181) для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу вздовж автомобільної дороги Т-1408 Угринів-Хоробрів на території Сокальської міської територіальної громади (за межами с. Угринів) Червоноградського району Львівської області.

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Сокальська міська рада.
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 18.08.2023 р. до 28.08.2023 р;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Сокальської міської ради – https://sokal-rada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Сокальської міської ради (80000, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Сокаль, вул. Шептицького, 44) в термін до 28.08.2023 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Сокальська міська рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

 

 

Приєднані файли
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (1).pdf

Категорії

Новини

Останні новини

24.04.2024
Оголошення щодо підтримки сільськогосподарських кооперативів

Повідомляємо, що змінами внесеними в обласну Комплексну програму пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.