Вітання соціальним працівникам з професійним святом



Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який в Україні відзначають в першу неділю листопада, Сокальський міський голова Сергій Касян, профільний заступник - Володимир Огінський привітали працівників комунальної установи «Центр надання соціальних послуг».
 
«Соціальні працівники - це люди з великої букви. Пенсіонери, інваліди, малозабезпечені верстви населення, внутрішньо-переміщені особи - це ті люди, які щодня потребують вашої уваги та підтримки. Кожен з вас щодня стає для них підтримкою і розрадою, Ви даруєте їм свою турботою, добре слово, впевненість та надію, - звернувся до присутніх міський голова Сергій Касян. - Щиро дякую всім соціальним працівникам Сокальщини, які в нелегкі часи пандемії та у час війни працюють та допомагають потребуючим. Слова щирої подяки від ваших підопічних часто лунають для соціальних працівників, тому ми дякуємо за вашу відданість роботі».
 
Міський голова побажав представникам соціальної сфери міцного здоров’я, надійного матеріального забезпечення, бадьорого настрою, добра та перемоги для України. Кращих працівників з нагоди професійного свята нагородили Почесними грамотами.
 
Крім того, фахівці із соціальної роботи, за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ та на замовлення Міністерства соціальної політики, отримали чотири нові планшети.
 
  
 
   
 
Більше фото Сокальська міська рада - офіційна сторінка